Вхід | Реєстрація

Віталій Шовкопляс підтягнувся 273 рази на одній руці

Віталій Шовкопляс підтягнувся 273 рази на одній руці

14 серпня 36-річний полтавець Віталій Шовкопляс підтягнувся на одній руці (по черзі, міняючи праву та ліву) 273 рази за годину. Представники Книги рекордів Гіннеса ще не зафіксували рекорд, але до цього найбільша кількість підтягувань таким способом була 220 разів. Такий світовий рекорд встановив італієць.

Свій рекорд Віталій Шовкопляс вирішив установити, аби привернути увагу громадськості до зборів на потреби Збройних Сил України. Рекорд чоловік встановлював, транслюючи все в прямому ефірі на своїй сторінці в Інстаграмі. Усіх, хто дивився трансляцію, закликали перераховувати кошти на рахунки Віталія. Зібрану суму він перерахує армії.

Відео уже відправили представникам Книги рекордів Гіннеса. Тепер організатори чекають відповіді.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2022, 16:02 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації