Вхід | Реєстрація

Рашисти випустили по населених пунктах Полтавщини 56 ракет

Рашисти випустили по населених пунктах Полтавщини 56 ракет

Полтавщина є першою областю країни, яка подала до Офісу Президента презентацію плану відновлення регіону.

У Полтаві відбулися перші збори обласної асоціації органів місцевого самоврядування в умовах війни. Теми для обговорень були продиктовані викликами воєнного стану: допомога міжнародних партнерів, виконання місцевих бюджетів, організація навчального року та опалювального сезону. Звіт про роботу Полтавської ОДА надав її начальник Дмитро Лунін.

«Полтавщина — важлива область у системі оборони України. Ми стали прифронтовим гуманітарним хабом, допомагали сусіднім областям. Упевнений, що з перших місяців ми належно впоралися з поставленими нам завданнями», — сказав начальник Дмитро Лунін.

Ефективним прикладом взаємодії області та громад стала й гуманітарна допомога для переселенців від ОВА. 250 тисяч продуктових наборів сформували в сортувальному центрі: 100 тисяч передали до Сумської області, ще 150 тисяч — роздали переселенцям на Полтавщині.

Лунін зазначив, що від початку повномасштабного вторгнення область зазнала 16 ракетних ударів, це 56 ворожих російських ракет. Більшість із них припало на Кременчуцьку громаду. 118 об’єктів інфраструктури отримали різного ступеню пошкодження.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2022, 19:47 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації