Вхід | Реєстрація

Намагалася вбити 6-місячного сина – жительку Хорольської територіальної громади позбавлено волі на 10 років

Намагалася вбити 6-місячного сина – жительку Хорольської територіальної громади позбавлено волі на 10 років

За публічного обвинувачення Лубенської окружної прокуратури 38-річну жительку Хорольської територіальної громади визнано винною та на 10 років позбавлено волі за закінчений замах на умисне вбивство малолітньої дитини (п. 2 ч. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як повідомляє Полтавська прокуратура, у червні 2020 року, перебуваючи за місцем свого проживання, жінка кілька разів повернула голову 6-місячного сина, намагаючись зламати шийний відділ хребта, що призвело до втрати дитиною свідомості. У подальшому завдяки своєчасним реанімаційним заходам, проведеним батьком малолітнього, життя хлопчика вдалося врятувати.

Під час досудового розслідування та судового розгляду справи чоловік  пояснював, що лікарі запідозрили у дитини важкий діагноз, унаслідок чого в дружини виник намір позбавити сина життя. Водночас обвинувачена неодноразово змінювала покази щодо обставин злочину та так і не визнала вини. Проте на підставі зібраних доказів, проведених експертиз, Ленінський районний суд Полтави погодився з доводами прокуратури.  

До набрання вироком законної сили жінка перебуватиме під вартою.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2022, 09:40 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації