Вхід | Реєстрація

Полтава вже зараз готується до Великодніх свят

Комунальні служби міста працюють в посиленому режимі, аби привести до належного стану територію Полтави. Робота проводиться паралельно як в напрямку розчищення чагарників і дерев від омели, так і прибирання вулиць міста від сміття і наледнів. Про ці та інші питання говорили у понеділок на апаратній нараді у міськвиконкомі.
Серед питань порядку денного апаратної наради – організація роботи щодо впорядкування територій пам'ятників, пам'ятних знаків історії Великої Вітчизняної війни на території міста Полтава.
Михайло Шлафер, заст.начальника управління з питань містобудування та архітектури МВК, головний художник міста:
- Фахівцями управління було проведено обсетження меморіальних дошок і їх перелік з пропозиціями по приведенню до належного стану був направлений управлінню культури міськвиконкому для здійснення контролю над виконанням цих заходів.
Відповідна підготовча робота, зазначалось на апаратній нараді, проводиться спільно міськими управліннями і 3-ма райвиконкомами. Серед іншого, присутні заслухали доповідь начальника управління житлово-комунального господарства Юрія Непоради про проведення робіт щодо забезпечення належного стану у місті до Великодніх свят. Наразі, зазначив доповідач, комунальниками проводиться розчистка дерев від омели, міською шляхово-експлуатаційною дільницею – розчистка узбіч вулиць від сміття і наледнів. З понеділка розпочала свою роботу дорожньо-прибиральна машина «Скандія».
Юрій Непорада, начальник управління житлово-комунального господарства:
- Окрема увага комунальниками придіялється розчищенню зливової каналізації, проводиться розчищення зупинок громадського транспорту.
Міський голова Андрій Матковський звернув увагу комунальників на необхідність прибирання вулиць не лише центральної частини міста, а і його околиць, необхідності залучення до прибирання (зокрема, і в рамках 2-місячника чистоти) всієї громади міста. Лише спільними зусиллями, за словами мера, Полтава зможе отримати бажаний результат і дійсно стати «містом, у якому хочеться жити».

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації