Вхід | Реєстрація

Сорочинський ярмарок не відбудеться

Сорочинський ярмарок не відбудеться

Через війну організатори вперше за багато років вирішили не проводити ярмарок. Чи відбудеться він наступного року, точно не відомо.

Про це у Facebook повідомила керівник проєкту Світлана Свищева.

«Інформуємо вас про те, що у зв’язку з російською агресією та на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» наймасштабніший виставково‑ярмарковий захід Національний Сорочинський ярмарок, який збирав на своїй території тисячі учасників, гостей, відвідувачів та який об’єднує всю Україну, на жаль, у 2022 році проводитись не буде.

Але організатор ТОВ «Сорочинський ярмарок» піклується і дбає про територію, яка обов’язково у наступному році буде святково прикрашена і радо зустрічатиме наших дорогих учасників та гостей.

Мова, культура, традиції нашого народу мають вікову історію! Їх не знищити! Ми обов’язково переможемо, ми звільнемо нашу рідну землю від окупантів! Це — наша країна! Це — наша культура, це — наша традиція, це — наш незламний дух! Ми непереможні!

Схиляємо голови перед загиблими воїнами, перед Героями, які захищають нашу країну і наше життя».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2022, 20:18 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації