Вхід | Реєстрація

Зберегти здорові зуби допоможе клініка «Line-Smile»

Зберегти здорові зуби допоможе клініка «Line-Smile»

Усі органи в людському організмі взаємопов’язані. Коли в організмі безперебійно функціонують усі відділи, людина почуває себе бездоганно. Якщо ж відбувається якийсь збій, то хвороба стає помітною неозброєним оком. Медики, у першу чергу стоматологи, заявляють, що здатні виявити патологію за кількома ознаками. Адже у багатьох випадках страждає ротова порожнина. Саме вона, порожнина рота, і зуби сигналізують про збої в організмі. Крім того, початок травної системи (зуби, язик, щічки і піднебіння) являється найбільш вразливим. Тому надзвичайно важливо стежити за ротовою порожниною, турбуючись про здоров’я зубів.

«Золоті» правила здорових зубів

Сучасна стоматологія зробила величезний крок у профілактиці та лікуванні зубів. І «золотими» правилами є:

  • щоденне вранішнє та вечірнє чищення зубів,
  • дотримання дієти,
  • регулярне обстеження у стоматолога
  • вчасне лікування.

За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, більше 90 відсотків дорослого населення планети мають проблеми із зубами. Тому надзвичайно важливо дотримуватися «золотих» аксіом.

Як показує практика, кожна людина повинна мати власного дантиста, на зразок сімейного лікаря. Оскільки зубник зможе розповісти історію кожного зуба. Важливо, щоб ротову порожнину обстежував справжній фахівець.

Коли похід до стоматолога стає справжнім задоволенням

Кияни та гості столиці стверджують, що кращою українською стоматологічною клінікою європейського рівня вважається «Лінія Посмішки». Команда досвідчених професіоналів здобула бездоганну репутацію серед пацієнтів клініки.

На офіційному сайті стоматологічної клініки line-smile.com.ua міститься детальна інформація про всі послуги «Лінії Посмішки».   

Зокрема дантисти пропонують:

  1. професійну чистку зубів у важкодоступних місцях,
  2. встановлення зубних протезів, вінір та коронок,
  3. безболісне видалення хворих зубів,
  4. реставрація зубів,
  5. кваліфіковану консультацію фахівця,
  6. профілактику хвороб ротової порожнини.

Стоматологи «Line-Smile» надають послуги на інноваційному обладнанні та за найсучаснішими методиками. Тому похід до дантиста стає приємною процедурою, а не крайньою необхідністю. Так як сам боязнь стоматологічного кабінету призводить до захворювання, а потім і повної втрати зубів.

Зі стоматклінікою «Лінія Посмішки» похід до стоматолога стає справжнім задоволенням.

Здорові зуби починаються з дотримання стоматологічних правил і клініки «Line-Smile»

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2022, 20:51 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації