Вхід | Реєстрація

У Лубенському районі неповнолітній хлопець помер від отруєння

У Лубенському районі неповнолітній хлопець помер від отруєння

До Лубенського райвідділу поліції 8-го вересня, близько 10-ї години, надійшло повідомлення від медичних працівників про смерть 17-річного хлопця, який був госпіталізований з попереднім діагнозом: отруєння невідомою речовиною. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Петро Скічко, начальник Лубенського райвідділу поліції, зазначив:

– Отримавши повідомлення про смерть юнака, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією слідства, 6-го вересня 17-річного мешканця Новооржицької тергромади доставлено з місця мешкання до реанімаційного відділення Лубенської лікарні інтенсивного лікування. 8-го вересня хлопець помер в лікарні. Для встановлення причини смерті тіло неповнолітнього направлено на судово-медичну експертизу. Тривають слідчі дії.

За даним фактом слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2022, 10:50 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації