Вхід | Реєстрація

Поліцейські Полтавщини викрили працівників підприємства, які викрадали метадон

Поліцейські Полтавщини викрили працівників підприємства, які викрадали метадон

Слідчі поліції спільно з регіональним Управлінням Служби безпеки України, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, викрили «схему» викрадення метанолу з установки комплексної підготовки газу. Одному із фігурантів вже повідомлено про підозру у розтраті чужого майна в умовах воєнного стану.

Як повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, досудовим розслідуванням встановлено, що працівники Газопромислового управління налагодили незаконний трансфер метанолу до одного з місцевих підприємств. У накладних, на підставі яких здійснювалося транспортування «товару», органічну речовину маскували під конденсовану воду. Під час обшуків на території приватного підприємства вилучено 24 кубометри метанолу.

Полковник поліції зазначив:

– Одного з фігурантів затримали на гарячому, під час незаконного вивезення чергової партії метанолу. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (Розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинене за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану). Триває комплекс слідчих та оперативних дій щодо встановлення інших осіб, які можуть бути причетними до кримінального правопорушення.

Довідково. Санкція частини 4 статті 191 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2022, 16:13 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації