Вхід | Реєстрація

Смартфон, у якому поєднані всі новітні технології

Смартфон, у якому поєднані всі новітні технології

У наступну п’ятницю світ відзначатиме Міжнародний день озонового шару. Та для шанувальників американської корпорації Apple, 16 вересня увійде в історію з іншої причини. Адже цього дня у продаж надійдуть смартфони 16-го покоління преміум-класу.

Вихід і реліз новинки під назвою Айфон 14 Про Макс із нетерпінням чекала переважна більшість користувачів мобільних телефонів від Apple. Під час презентації про новинку виробники розповіли, що нові смартфони відрізняються від своїх попередників надзвичайно високою продуктивністю, хорошою камерою, високоякісним екраном.

Отож, які нові функції та можливості з’явилися в смартфоні з системою IOS, розберемо в цій публікації.

Одразу дві суперновинки

У давній приказці говориться: зустрічають за одягом, а проводжають за розумом. У нових Айфон гармонічно поєднане все: дизайн, екран, процесор, батарея.

16-те покоління представлене двома моделями — Айфон 14 Про Макс та Айфон 14 Плюс.

У дизайні нових смартфонів слід відзначити «дірочку» камеру зникнення верхньої смужки.

  • По-перше, головною особливістю сучасного телефону виступає потужність його батареї. Справа в тому, що життя сучасної людини нерозривно пов’язане з її смартфоном. Завдяки стільниковому телефону користувач спілкується, дізнається новини, грає в ігри і так далі. Фактично смартфон знаходиться у руках власника 24 години на добу. І заряду мобільника має вистачати для цього. Розробники нових Айфоні подбали про те, аби смартфон без проблем працював в активному режимі, укомплектувавши його батареєю більш ніж на 4000 мАг.
  • По-друге, на сьогоднішній день смартфон — це фото- і відеокамера, що знаходиться завжди під рукою. Айфон 14 наділили одразу трьома камерами 48, 12 і 12 Мп і технологію LiDAR;
  • По-третє, мозком смартфона виступає його оперативна система. З унікальністю iOS «шістнадцятки» не зможе зрівнятися жоден стільниковий телефон. Новий Айфон здатен думати на перед. 
  • По-четверте, тип зв’язку LEO дає можливість зв’язуватися без G покриття. Технологія дозволить перебувати на зв’язку у найвіддаленіших точках.

Айфон 14 обіцяє змінити поняття про сучасні смартфони. Він стане прекрасним подарунком для рідним та близьких. А любителі технічних новинок від корпорації Apple мріятимуть стати власником такого телефону.

Тому не варто витрачати час на пошуки таких-сяких молільників за немаленькі кошти, а без вагань придбати Айфон 14 Про Макс чи Айфон 14 Плюс.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2022, 17:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації