Вхід | Реєстрація

Укрпошта випустила конверт «Ласкаво просимо до пекла»

Укрпошта випустила конверт «Ласкаво просимо до пекла»

20 вересня Укрпошта випустила маркований художній конверт “Ласкаво просимо до пекла”, на якому зображений російський диктатор путін у день, коли мужні українські воїни знищать окупантів і прийдуть нищити його.

Про це повідомили у пресслужбі АТ “Укрпошта”.

На конверті зображено ескіз, який Роман Чалий створив в рамках конкурсу для поштової марки “Доброго вечора, ми з України”. Тоді українці саме за ідею зобразити момент, коли російський диктатор зустрічається з українським воїном ЗСУ, віддали 200 тис голосів. Цього не вистачило для перемоги в конкурсі на ескіз марки, але було достатньо щоб доповнити філателістичну серію воєнного часу ще одним конвертом.

“Сподіваємося, цей конверт як і свого часу марка «Русскій воєнний корабль, іді…» буде пророчим, і дуже скоро ми почуємо гарні новини. Тож чим більше людей, купуючи конверт, повторить його назву і спрямує побажання в адресу найбільшого ворога України, тим більше шансів, що колективне бажання матеріалізується. Звичайно, за допомогою наших військових, дипломатів та союзників України в усьому світі”, – йдеться у повідомленні.

Одночасно з випуском конверту Укрпошта вводить в обіг нову поштову марку із тризубом і номіналом “U” для друку на конвертах і картках, яка заміняє собою марку із контуром карти України і літерою “V”, спаплюженою ворогом.

Тираж конверту – 1 млн примірників. Вартість одного конверту – 15 грн. Конверти доступні для замовлення онлайн – в поштовому маркеті Укрпошти, а також в усіх відділеннях поштового зв’язку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2022, 16:13 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації