Вхід | Реєстрація

У Опішні поліцейські затримали «чорного лісоруба»

У Опішні поліцейські затримали «чорного лісоруба»

У селищі Опішня Полтавського району поліцейський офіцер громади виявив факт незаконної порубки лісу місцевим мешканцем. Наразі поліція розпочала кримінальне провадження.

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції 20 вересня, близько 13–ї години, надійшло повідомлення від поліцейського офіцера Опішнянської громади, що у лісовому масиві, поблизу селища Опішня здійснюється незаконна порубка лісу. Також поліцейський повідомив, що виявив причіп до трактора із розпиляними фрагментами дерев та місцевого чоловіка, 1968 року народження, який здійснював вирубку деревини без дозвільних документів. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, яка задокументувала кримінальне правопорушення.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Диканської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини судом фігурантові загрожує покарання у вигляді  штрафу від тисячі до тисячі п’ятсот  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2022, 10:40 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації