Вхід | Реєстрація

Букет із квітів — свідчення найщиріших почуттів

Букет із квітів — свідчення найщиріших почуттів

На початку 2000-х років український гурт «Віа Гра» випустив пісню про діаманти. Співачки стверджували, що кращими друзями дівчат являється дорогоцінне каміння.

Насправді, принести задоволення жінкам здатні не лише алмази. Підняти настрій, принести моральне задоволення, нагадати про себе під силу букету квітів, подарованого від чистого серця, а не через провину.

Осінь — ідеальний період для рослин. Адже в цей період дозрівають хризантеми, айстри, жоржини, крокуси, гладіолуси, троянди і багато інших квітів. Тому перші осінні місяці просто майорять різноманітними квітами, починаючи з Дня знань, величезної кількості весіль та днів народжень. І саме восени найпоширенішою послугою стає доставка букетів у Полтаві, Києві і навіть невеликих Кобеляках.

Тому діаманти, звичайно, потрібно дарувати, але про осінні квіти не варто забувати в жодному разі. І дарувати їх без жодної на те причини. Головне — обрати ідеальний букет зі свіжих квітів, котрі радуватимуть око протягом тривалого періоду.

Як обрати ідеальний букет квітів

По-перше, купуючи квіти, обов’язково зверніть увагу на пелюстки, що ростуть біля основи бутона. Вона не мають бути підв’ялими чи, куди гірше, узагалі видаленими.

По-друге, свіжа квітка матиме закритий бутон. Цей лайвхак використовують квітникарі, перевіряючи явну ознаку свіжості рослини. Якщо ж квітка повністю розкрита, то незабаром вона почне в’янути.

По-третє, про стадію зрілості квітки розкаже її зріз. Справа в тому, що чим світлішим буде зріз на стеблі, тим свіжішою є рослина. І навпаки, темний зріз чи його потускніння  прямо вказує на в’янення.

І не забувайте про слиз, що утворюється на стеблах квітів. Це теж не менш важлива ознака їх тривалого перебування у воді.

До речі, тривалість «життя» зрізаної рослини напряму залежить від товщини її стебла. Цікаво, що навіть колір впливає на рослину. Так, троянди рожевого кольору довше за інші відтінки стоятимуть у вазі. Довго не в’януть осінні хризантеми, гвоздики й орхідеї.    

Кращий подарунок — квіти в коробці

Для тривалого збереження рослин і оригінальності дарують квіти в коробці. Особливістю квіткової композиції є її довготривале зберігання. Квіти кріпляться на спеціальну губку, просякнуту водою. Це дозволяє рослинам постійно отримувати потрібну кількість рідини, рятує від загнивання й появи різноманітних бактерій.

Крім того, більш оригінальне оформлення букету практично не можливо знайти.

Даруйте квіти, радуйте своїх коханих жінок, знайомих і колег по роботі. Букет із квітів — свідчення ваших почуттів до людини, якій призначаються рослини.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2022, 09:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації