Вхід | Реєстрація

Область отримала гуманітарку від UNICEF

Область отримала гуманітарку від UNICEF

Днями в Полтавщину надійшло кілька партій гуманітарної допомоги від UNICEF для внутрішньо переміщених осіб.

Перша партія містила 195 великих побутових наборів. До кожного входять мило, пральний порошок, санітайзери, гумки для миття посуду, рукавички, ополіскувачі, посуд.

Набори надійшли до Штабу з надання гуманітарної допомоги населенню Полтавської ОВА. Їх розподілять між закладами освіти, де проживають внутрішньо  переміщені особи.

Також заклади освіти Полтавщини отримали спортивний та шкільний інвентар від UNICEF. 60 наборів розраховані для дітей початкових класів. У кожному з них спорядження для занять різними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, шахами та шашками. Серед знарядь — м’ячі, спортивна форма, шахи, скакалки.

Крім того,  освітні заклади отримали 195 шкільних наборів. 1 набір розрахований на 40 учнів. Кожен набір містить приладдя як для вчителів, так і для учнів: зошити, олівці, альбоми, пластилін, крейда, фарби, ножиці, лінійки.

Допомогу отримають і дитячі садки. 786 наборів, до яких входять засоби гігієни для дітей, передали дошкільним закладам.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2022, 13:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації