Вхід | Реєстрація

Окупанти влучили в 25 000 цивільних об’єктів

Окупанти влучили в 25 000 цивільних об’єктів

Усього із початку повномасштабного російського вторгнення було зафіксовано більш як 23 тисячі обстрілів із боку рф, унаслідок чого було пошкоджено понад 25 тисяч цивільних об’єктів в Україні. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін.

«Усього від початку війни зафіксовано понад 23 тисяч обстрілів, і вражені більш як 25 тисяч цивільних об’єктів, військових — 400. Так воюють росіяни», — заявив чиновник.

При цьому, говорячи про звільнені території Харківщини, Єнін заявив окремо, що туди було направлено з усієї України зведений загін рятувальників, їхня загальна чисельність — до 500 осіб та 50 одиниць техніки.

«Так само ми направили туди до 1000 поліцейських для додаткового несення служби на щойно звільнених територіях, оскільки для багатьох мешканців цих територій важливо вже наразі візуально бачити поліцейських, які охороняють їхній порядок і безпеку. Вони будуть задіяні як для патрулювання, так і для несення служби на КПП», — сказав представник МВС.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2022, 14:40 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації