Вхід | Реєстрація

У Диканській громаді на ходу перекинувся автомобіль – постраждали жінка з дитиною

У Диканській громаді на ходу перекинувся автомобіль – постраждали жінка з дитиною

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 вересня, близько 20:30, на автодорозі «Суми-Полтава», поблизу села Сем’янівка, Диканьської громади Полтавщини. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що автомобіль «Ssang Yong», під керуванням 28-річної жительки Донецької області, допустив зіткнення із бетонним блоком. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала водійка автомобіля та її 5-річна донька. Із місця події постраждалих каретою швидкої допомоги доставлено до медичних закладів. Також тілесні ушкодження отримав 30-річний пасажир автомобіля, але від госпіталізації відмовився.

За даним фактом слідчим поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2022, 11:20 | Диканька | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації