Вхід | Реєстрація

Полоненими залишаються ще 2,5 тисячі українців

Полоненими залишаються ще 2,5 тисячі українців

21 вересня в рамках обміну з російськими окупантами були звільнені 215 українських захисників. Серед звільнених також прикордонники, поліцейські, моряки, нацгвардійці, ТРОшники, митники, цивільні. Зокрема, Денис Прокопенко «Редіс», Сергій Волинський «Волина», Святослав Паламар, Денис Шлега, Олег Хоменко — командири з «Азовсталі». П’ятеро командирів «Азова» перебувають у Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки президента крахни Реджепа Ердогана.

Росії повернули кума президента рф володимира путіна Віктора Медведчука і 55 російських окупантів.

Згодом міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що в російському полоні залишаються 2,5 тисячі українців.

Верещук сказала: «Ми говоримо про 2,5 тисячі полонених. Люди залишаються в полоні, і найгірше — там залишаються цивільні.УВже декілька обмінів поспіль цивільних не відпускають. Треба ставити питання руба і вимагати відпускати цивільних. Цивільні мають бути повернені, а не обмінені. І серед них є дуже багато жінок.

Жінок в полоні залишилося чимало. Якщо врахувати, що з «Азовсталі» вийшли 131 жінка, то уявіть собі, скільки жінок у неволі. Повернули лише декілька»…



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2022, 18:09 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації