Вхід | Реєстрація

Марківському священику інкримінують умисне вбивство

Марківському священику інкримінують умисне вбивство

У ці хвилини в Кобеляцькому суді вибирають запобіжну міру чоловіку, який 11 жовтня в селі Марківка вистрелив в іншого громадянина.

Як наслідок той помер. Інтернет-ресурс "Полтавщина" назвав прізвище жителя Білицької громади, який зробив той постріл. Мова йде про священика Дмитра Кулічковського. Загиблий – Олександр Головня, голова ГО "Народний контроль Полтавщини". Ці дані теж оприлюднив названий вище інтернет-ресурс.

Напередодні судового засідання вісім депутатів Білицької громади звернулися до суду із проханням обрати підозрюваному в якості запобіжного заходу особисте забов’язання. Між тим, за, поки що неофіційною інформацією, кримінальне провадження відкрите за ознаками статті 115 Кримінального Кодексу України "Умисне вбивство".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2022, 14:20 | Кобеляки | Кримінал
1. IgorSergeevich / 13 жовтня 2022, 23:51
8 депутатів вбивць.
2. Zorn / 14 жовтня 2022, 15:15
Хто не скаче, той москаль!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації