Вхід | Реєстрація

Концерт БК спиртокомбінату

Вербної неділі, 28 березня, відзвітували на районній сцені аматорські колективи і виконавці Будинку культури Лохвицького спиртокомбінату.
Творчий звіт відкрив самодіяльний духовий оркестр під управлінням Володимира Лопуцька.
А протягом всього святкового вечора гарний настрій глядачам дарували: солісти студії естетичного виховання «Сонячний зайчик» (керівник Петро Сеник) – Ірина Онасенко, Роман Олексієнко, Юлія Майстренко. а також танцювальний гурт «Модерн» (керівник Світлана Рибальська), народний вокально-хореографічний колектив «Веселка» (керівник Юлія Дроб’язко) та танцювальний колектив «Краплинка» (керівник Лариса Тетірко).
Прекрасно виступили солісти: Людмила Охрицька, Валерій Червоненко, Петро Сеник, Сергій Кошовий та переможець багатьох міжнародних і всеукраїнських конкурсів, учасник проекту «Хочу стати зіркою» Євген Амаріца. Як завжди, оригінально і на високому виконавському рівні прозвучав народний фольклорний колектив «Веселий вулик», запропонувавши глядачам і дебютний виступ молодшої групи колективу (керівник Світлана Рибальська). Вели програму Ірина Онасенко і Володимир Сеник.
За браком місця на шпальтах друкованого видання ми не вміщуємо повний звіт про роботу БК Лохвицького спиртокомбінату, адже наш клубний заклад веде дуже активну творчу, організаційну, освітню і гастрольну діяльність. Тож бажаючих запрошуємо відвідати сайти: http://veselij-vulik.narod2.ru та senyk27.mylivepage.com Творчий колектив БК Лохвицького спиртокомбінату бажає всім успіху, достатку і добробуту. Розквіту і миру у кожній оселі, Щоб ви були щирі і веселі. Щоб кожного дня ви сонцю раділи, Від посмішок щирих обличчя світліли!

Автор: С.А.Рибальська, адміністратор БК ДП Лохвицький спиртокомбінат


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2010, 14:57 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації