Вхід | Реєстрація

«Куди не поглянеш – ліси і поля. Це наша багата яхницька земля».

І багата вона не лише врожаями, а і чудовими працьовитими людьми, закоханими в пісню. Незважаючи на примхи погоди, чи то в дощ, чи то в сніг, чи в любі морози, в приміщенні Будинку культури завжди людно. Адже сюди приходять ті, хто по-справжньому закоханий в пісню. Жодне свято в селі в не проходить без виступів учасників художньої самодіяльності Яхниківського сільського Будинку культури. Це свято 8 Березня «Життя жінкою живе», концерт до Дня Перемоги, дитячо-юнацький фестиваль до Дня захисту дітей, традиційне свято Івана Купала, День незалежності України; чудові концерти до Дня вчителя та працівників сільського господарства, Новорічні щедрівки, Новорічні свята та концерт до Дня самоврядування на Бербеницькій сцені. І ще наші самодіяльні аматори є активними учасниками культурно-масових заходів на районній сцені, а також були переможці районних та обласних конкурсів. Хочеться сказати найщиріші слова вдячності учасникам жіночого вокального ансамблю – О.Мельник, Н.Касян, Н.Куць, Л.Козицькій, Н.Овсяніковій, А.Глух, О.Цапко, Н.Науменко, Л.Сердюк, В.Буравльовій; чоловічого вокального ансамблю, який є переможцем обласного огляду-конкурсу сімейних та родинних колективів «Роде наш красний» в смт.Шишаки – А.Левченку, О.Голді, М.Ярошу, С.Семенченку, Я.Юдько, В.Харченку). Велике спасибі наймолодшим учасникам танцювального колективу «Промінчик» (керівник Н.Науменко): Маші Глух та Ліді Шевченко, сестричкам Ірі та Жені Козицьким, Тані Дмитрів, Світлані Ярош. Окремі слова вдячності солістам нашого творчого колективу А.Левченку, Ю.Мельнику, А.Рамазановій; незрівнянній ведучій Л.Кабар; гумористам В.Сороці та В.Харченко, які дарують нам радість і веселий сміх. Висловлюємо подяку голові села Ковалю О.А. та голові СВК «Дружба» В.М.Дерябіну за моральну і матеріальну підтримку у проведенні всіх культурно-масових заходів.
Бажаю всім учасникам художньої самодіяльності Яхниківського сільського Будинку культури міцного здоров’я, сімейного благополуччя, родинного затишку, добра, мирного неба і нових творчих успіхів!

Автор: Світлана Семенченко, директор Яхниківського СБК, www.lv-culture.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2010, 15:04 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації