Вхід | Реєстрація

В ДПА у Полтавській області відбулася розширена нарада

Підсумки роботи податкових органів області в березні, завдання і шляхи забезпечення надходжень податків і зборів у квітні поточного року - такою була основна тема розширеного засідання апаратної наради в Державній податковій адміністрації у Полтавській області, яку провів голова обласної ДПА Сергій Міщенко.
Начальники податкових інспекцій Полтавщини, керівники управлінь та відділів обласного апарату проаналізували результати роботи та обговорили перспективи виконання бюджетних призначень. Зокрема в березні поточного року очікується збір податків до загального фонду державного бюджету в сумі 439,6 млн. грн. До місцевих бюджетів області за цей же період передбачаються надходження платежів у сумі 146,8 млн.грн. Загалом же, як підсумок роботи податкових органів області у І кварталі, збір податків до загального фонду державного бюджету прогнозується у сумі близько 1 млрд. 425 млн. грн..
Крім цього, під час засідання також йшлося про стан організації роботи в органах ДПС області при проведенні цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, її відмінності від кампанії декларування в минулому році, застосування нових креативних форм і методів її проведення.
В ході зустрічі відбулася і приємна подія - голова ДПА у Полтавській області Сергій Міщенко подякував за багаторічну плідну працю в податкових органах, відданість інтересам служби, виховання кваліфікованих спеціалістів, голові Полтавського місцевого осередку ВГО "Асоціація ветеранів ДПС України" Миколі Сасуну, нагородивши його нагрудним знаком ДПА України "Ветеран податкової служби".

Автор: ДПА у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації