Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі поліція затримала чоловіка за підозрою в умисному вбивстві

У Миргородському районі поліція затримала чоловіка за підозрою в умисному вбивстві

На початку жовтня у селищі Ромодан Миргородського району на подвір’ї домогосподарства місцеві жителі виявили тіло 43-річного власника з ножовими пораненнями. Про це односельці повідомили до поліції. Незабаром, після проведення невідкладних оперативних заходів та слідчих дій, правоохоронці встановили особу, підозрювану у вчиненні злочину.

Як повідомив Максим Бодак, заступник начальника Миргородського райвідділу поліції, у процесі оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що у господаря виник конфлікт з приятелем під час спільного дозвілля. У розпалі сварки 38-річний чоловік спричинив потерпілому кілька ножових поранень та зник з місця події. Встановлено, що власник господарства помер на місці від крововтрати.

Сергій Рекун, тимчасовий виконувач обов’язків начальника обласної поліції зазначив: «Слідчим підрозділом, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру в умисному вбивстві. За клопотанням слідчих, погодженим з Миргородською окружною прокуратурою, 11 жовтня суд узяв підозрюваного під варту».

У кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває комплекс необхідних слідчих дій. Санкція цієї статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2022, 10:23 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації