Вхід | Реєстрація

У Полтаві 33-річний чоловік зґвалтував 13-річного хлопчика

У Полтаві 33-річний чоловік зґвалтував 13-річного хлопчика

До відділення №1 (Подільський підрозділ м Полтава) 29 жовтня, близько 10-ї години, надійшло повідомлення від працівників Нацгвардії про факт вчинення дії сексуального характеру відносно дитини. Поліція розпочала досудове розслідування.

Протиправні дії невідомого військовослужбовці виявили неподалік покинутої будівлі одного з готелів Полтави, під час патрулювання міста. Нацгвардійці унеможливили втечу підозрюваного у вчиненні дій сексуального характеру та викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився 33-річний місцевий житель. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

За даним фактом слідчим підрозділом, за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 152 (Вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді триманням під вартою.

Санкція кримінальної норми передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: За інформацією Полтавського райуправління поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2022, 09:51 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації