Вхід | Реєстрація

У Хоролі затримали чоловіка, який обстріляв жилий будинок

У Хоролі затримали чоловіка, який обстріляв жилий будинок

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, обґрунтовано підозрюють 36-річного мешканця Лубенського району у вчиненні хуліганських дій. Фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Триває досудове розслідування.

До відділення №2 Лубенського райвідділу поліції (м. Хорол) надійшло повідомлення від 43-річного місцевого мешканця, що в селі Ставки Хорольської тергромади невідомий чоловік вчиняє вiдносно заявника хуліганські дії.

Євгеній Карпець, начальник відділення поліції №2 (Хорол), повідомив:

– Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Хорольщини. Як виявилося, з метою залякування потерпілого, фігурант здійснив декілька пострілів у бік його будинку зі зброї, придатної до заподіяння тілесних ушкоджень. Після чого одразу втік у невідомому напрямку. У ході проведення першочергових заходiв оперативникам вдалося встановити особу правопорушника. Ним виявився мешканець міста Хорол, 1986 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

У рамках відкритого кримінального провадження триває досудове розслідування. У разі доведення вини судом чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2022, 15:00 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації