Вхід | Реєстрація

За умисне вбивство співмешканця засуджено на 10.5 років ув’язнення жительку Полтавського району

За умисне вбивство співмешканця засуджено на 10.5 років ув’язнення жительку Полтавського району

За публічного обвинувачення Полтавської окружної прокуратури 47-річну жительку Полтавського району визнано винною в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

У серпні минулого року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на шкільному стадіоні села Божківське, через ревнощі до колишньої дружини фігурантка вдарила свого співмешканця ножем у груди. Унаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень наступного дня у лікарні потерпілий помер.

Упродовж життя зловмисниця 9 разів притягувалася до відповідальності за різні злочини. У вказаний період за вчинену крадіжку була звільненою від відбування покарання з випробуванням.  

Тож за сукупністю вироків колегія суддів Полтавського районного суду позбавила жінку волі на 10,5 років. Однак своєї вини у скоєнні вбивства  обвинувачена не визнала та, не погоджуючись із призначеним покаранням, оскаржила його до Полтавського апеляційного суду.

До набрання вироком законної сили особа перебуватиме під вартою.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2022, 14:55 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації