Вхід | Реєстрація

СБУ викрило полтавчанина, який звеличав агресію рф проти України

СБУ викрило полтавчанина, який звеличав агресію рф проти України

Жителю Полтави інкримінують поширення матеріалів, що містять глорифікацію збройної агресії рф проти України, розпочату ще 2014 року. Чоловікові вже вручили підозру у вчиненні злочину проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Прибічника антиукраїнських настроїв викрили оперативники відділу захисту інтересів суспільства і держави обласного управління поліції спільно зі слідчими Управління Служби безпеки України в Полтавській області, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

Як повідомив Андрій Вишневський, начальник відділу захисту інтересів суспільства і держави, правоохоронці зібрали докази причетності полтавця у поширенні в соціальних мережах контенту, що виправдовує та схвалює воєнні злочини російської армії та території української держави.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 436-2 (Поширення матеріалів, що містять глорифікацію осіб, які здійснювали збройну агресію рф проти України, розпочату у 2014 році) Кримінального кодексу України. 

Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2022, 11:47 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації