Вхід | Реєстрація

У Полтаві поліція оперативно викрила та затримала грабіжника

У Полтаві поліція оперативно викрила та затримала грабіжника

У п’ятницю, 2 грудня, на вулиці Шведській у Полтаві невідомий чоловік дістав із куртки 29-річного місцевого жителя гаманець, з якого викрав гроші та у подальшому з місця події втік.

Правоохоронці, які прибули на виклик потерпілого, невдовзі встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний неодноразово судимий полтавець.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). Окрім цього, за клопотанням слідчого та прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.     

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділом поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

 

Довідково: грабіж – це відкрите викрадення чужого майна у присутності потерпілого або інших осіб, які усвідомлюють протиправний характер дій винної особи, котра у свою чергу усвідомлює, що її дії помічені і оцінюються як викрадення.

Упродовж цього року за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури за ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) повідомлено про підозру 29 особам, до судів направлено 24 обвинувальних акти за фактами 27 грабежів.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2022, 13:01 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації