Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у вогні загинув пенсіонер

На Полтавщині у вогні загинув пенсіонер

До відділення №3 (смт.Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції 8 грудня, близько 7-ї години ранку, надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС, що у селищі Велика Багачка, по вулиці Весняній горить будинок. Поліція з’ясовує обставини події.Юрій Ігнатченко, старший слідчий Миргородського райвідділу поліції розповів:

– Отримавши інформацію на місце події негайно прибули слідчо-оперативна група місцевого підрозділу поліції, спеціалісти-криміналісти та рятувальники ДСНС. Поліцейські встановили, що вогнем охоплена частина житлового будинку у приватному секторі селища. Після локалізації вогню рятувальниками, у будинку поліцейські виявили тіло 66-річного власника. Для встановлення причини смерті тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинили загибель людини) Кримінального кодексу України. 

Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2022, 10:25 | Велика Багачка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації