Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік ледь не зарубав свою співмешканку

На Полтавщині чоловік ледь не зарубав свою співмешканку

До сектору поліцейської діяльності №1 (селище Котельва) Полтавського райуправління поліції 15 грудня, близько 7:30, надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію жінки з тяжкими травмами. Слідчі поліції розпочали досудове розслідування.

Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності №1 (смт Котельва), повідомив:

– Подія сталася в одному із сіл Котелевської громади. Прибувши на місце події слідчо-оперативна група встановила, що в ході сімейного конфлікту 43-річний місцевий мешканець завдав удару сокирою по голові 38-річній співмешканці та втік. Жінку із тяжкими тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні. На розшук причетного до злочину чоловіка ми орієнтували весь особовий склад підрозділу, оперативників карного розшуку обласного апарату та залучили кінологічну службу. Близько 15-ї години фігурант був знайдений та затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Як з’ясувалось, чоловік раніше вже мав проблеми із законом.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Диканської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 15, частиною 1 статті 115 (Закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі фігуранту повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2022, 15:27 | Котельва | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації