Вхід | Реєстрація

У Миргороді відкрили реконструйовану школу мистецтв

У Миргороді відкрили реконструйовану школу мистецтв

Діти Миргородської громади зможуть навчатися вокалу, танцям, театральному та іншим видам мистецтва у реконструйованій будівлі колишньої школи №1, де тепер і буде школа мистецтв.

Будівлю відновили у межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (НКПВУ).

Проєкт реалізували на умовах співфінансування Європейського інвестиційного банку, обласного та міського бюджетів.

Заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін зазначив, що громада Миргорода є лідером на території нашої області, щодо залучення коштів міжнародної технічної допомоги та наших партнерів.

«Громада активно долучається до впровадження нових проєктів. Реконконструйована школа – дієвий приклад активної співпраці обласної та місцевої влади, – сказав Максим Калінін».

Загальна вартість проєкту 32,3 млн грн., кошти надзвичайної кредитної програми – 18,8 млн грн, обласний бюджет – 7,6 млн грн, – міський бюджет – 5,9 млн грн.

Проєкт відповідає нормам енергоефективності та безбар'єрності.

Як зауважив заступник Постійного представника ПРОООН в Україні Христофорос Політіс, важливо, що врахували потреби людей з інвалідністю.

Відтепер у новому приміщенні будуть працювати гуртки Центру естетичного виховання та Миргородської мистецької школи імені А. Коломійця, вихованці яких зустріли гостей творчими номерами.

У відкритті школи взяли участь делегація ПРООН в Україні, команда Програми ООН із відновлення та розбудови миру та група технічної підтримки ПРООН, представники Полтавської ОВА та РВА  Миргородського району  разом із керівництвом Миргородської громади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2022, 16:58 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації