Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини розшукала злодюжок, які покрали новорічні прикраси із сільської новорічної ялинки

Поліція Полтавщини розшукала злодюжок, які покрали новорічні прикраси із сільської новорічної ялинки

Інформація про викрадення новорічних прикрас надійшла до відділення поліції №1 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу  25 грудня від старости села Матяшівка. Офіцер Гоголівської громади негайно відгукнувся на звернення посадової особи та разом з оперативним працівником місцевого підрозділу поліції встановив зухвалих зловмисників.

У Миргородському районному відділі поліції повідомили, що у правоохоронців є докази причетності до зникнення новорічних прикрас двох місцевих жителів. У 28-річного чоловіка та 30-річної жінки вилучили пакунок з ялинковими іграшками, що належать громаді.

За фактом крадіжки, вчиненої під час війни, слідчі поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Після завершення необхідних процесуальних дій громада зможе відновити оздоблення центральної новорічної ялинки!

Нагадаємо, за вчинену в умовах воєнного стану крадіжку Кримінальний закон передбачає покарання –  від 5 до 8 років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2022, 15:35 | Велика Багачка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації