Вхід | Реєстрація

У Миргороді поліцейські затримали торговку наркотиками

У Миргороді поліцейські затримали торговку наркотиками

Мешканку Миргорода підозрюють у збуті небезпечної психотропної речовини «солі PVP». 24-річну фігурантку затримали на одній з вулиць курортного міста під час продажу забороненого «товару». Правоохоронці вилучили зіп-пакет із синтетичним наркотиком та кримінальні гроші.

Як повідомив т.в.о. начальника Миргородського райвідділу поліції Максим Бодак, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, 12 січня вручили жінці підозру у незаконному збуті психотропу та обрали запобіжний захід. Він уточнив:

– Встановлено, що раніше жінка вже вчиняла злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. За клопотанням слідчих, погодженим з прокуратурою, суд ухвалив рішення про взяття фігурантки під варту.

На даний час триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, скоєні особою, яка раніше вчинила одне із кримінальних правопорушень, передбачених статтями 308-310, 312, 314, 315, 317 цього Кодексу) Кримінального кодексу України. Водночас реалізуються заходи щодо встановлення інших фактів та осіб, причетних до незаконної діяльності.

Довідково. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2023, 10:06 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації