Вхід | Реєстрація

Львів’янина судитимуть за продаж зброї полтавцю

Львів’янина судитимуть за продаж зброї полтавцю

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури 36-річному львів’янину повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні, носінні та збуті вогнепальної  зброї  та  бойових  припасів  без  передбаченого  законом  дозволу (ч. 1  ст. 263 КК України).

За даними слідства, упродовж 2021-2022 років чоловік за понад 90 тис. грн. здійснив продаж вогнепальної зброї одному із жителів Полтави. З метою приховування своєї протиправної діяльності фігурант надсилав замовнику «товар» через поштові відділення під вигаданими прізвищами та частинами, які, за висновком судово-балістичної експертизи, у зібраному стані є пістолетами конструкції Токарєва та Макарова.

Під час проведення обшуку за місцем проживання особи правоохоронцями виявлено та вилучено більше 20 предметів, зовні схожих на зброю та бойові припаси, які наразі направлено на експертизу. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Слідчі дії здійснюються Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2023, 11:59 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації