Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція затримала чоловіка, який пограбував мешканця Лубенського району

На Полтавщині поліція затримала чоловіка, який пограбував мешканця Лубенського району

Слідчі поліції Хорольщини, за процесуального керівництва Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, обґрунтовано підозрюють місцевого мешканця у вчиненні грабежу. Чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

До відділення №2 (м. Хорол)  Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від 46-річного мешканця Хоролу, що його пограбували у власному помешканні. Отримавши повідомлення, поліція негайно розпочала розслідування інциденту. 

Євгеній Карпець, начальник Лубенського райвідділу поліції, зазначив: «У ході проведення першочергових оперативних заходів та слідчих дій, поліцейським вдалося встановити правопорушника. Ним виявився 24-річний мешканець села Лісянщина, Хорольської тергромади, Лубенського району. За попередньою інформацією слідства, чоловік проник до помешкання потерпілого, звідки  відкрито заволодів декількома мобільними телефонами, наручним годинником та револьвером. Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою».

У рамках відкритого кримінального провадження слідчими поліції Хорольщини, за процесуального керівництва Хорольского відділу Лубенської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини судом фігуранту загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. 

Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2023, 19:30 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації