Вхід | Реєстрація

У ЗСУ з’явиться ударна рота БПЛА

У ЗСУ з’явиться ударна рота БПЛА

Застосування безпілотних літальних апаратів значно розширює можливості розвідки. Це допомагає зберегти життя наших воїнів та знищувати ворога на відстанях. Про це повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергій Наєв.

«Застосування розвідувальних безпілотних літальних апаратів значно розширюють можливості розвідки. З повітря можна добре побачити бойовий порядок противника, саме ті, як кажуть, жирні цілі, по яких необхідно нанести ураження, передаючи цю розвідувальну інформацію на засоби вогневого ураження», — пояснив Наєв.

За словами командувача Об’єднаних сил ЗСУ, вирішення створити ударну роту БПЛА є великим кроком, оскільки безпілотні апарати зможуть виконувати завдання, не наражаючи наших воїнів на небезпеку.

Водночас ударна рота дозволить більш швидко просуватись під час наступальних дій і знизить бойовий потенціал ворога.

«Це зберігає життя наших воїнів і нищить ворогів на тих відстанях, на яких це дозволяє робити», — додав Наєв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2023, 17:41 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації