Вхід | Реєстрація

У Горішніх Плавнях під кригу провалився чоловік із немовлям

У Горішніх Плавнях під кригу провалився чоловік із немовлям

Подія сталася в місті Горішні Плавні 4-го лютого, близько 17:00, на річці Дніпро. Місцева жінка почула, що хтось прохає про допомогу та одразу повідомила про це до поліції, на лінію «102».

На місце події негайно прибув наряд групи реагування патрульної поліції відділу №2 Кременчуцького райуправління,  в складі сержанта поліції Івана Чикмарьова та капрала поліції Богдана Мальцева. Зі слів свідків та місцевого рибалки було встановлено, що під кригу провалився чоловік з дитячим візочком, де перебувала дитина. 

Чоловік із дитиною у воді перебували на значній відстані від берега. На їх порятунок кинулися місцевий рибалка Микола Карпенко та поліцейські, які прибули на виклик. Діставши з крижаної води чоловіка та дитину, їх одразу передали медикам, які госпіталізували обох до лікарні.  

Поліція встановила, що в крижану пастку потрапив місцевий чоловік, 1977 року народження, та його онук Ілля, якому лише 5 місяців. За інформацією лікарів, їх життю нічого не загрожує. Наразі з родиною працюють ювенальні поліцейські, які з'ясовують обставини та причини події. 

Дякуємо всім, за небайдужість і оперативне надання інформації на лінію «102».

Поліція Полтавщини закликає і дорослих, і дітей не наражати себе на небезпеку, не виходити на лід і пам’ятати, що різка зміна температури повітря дуже змінює льодовий покрив на водоймах і крига є не стійкою.

Бережіть себе в своїх близьких!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2023, 12:08 | Горішні Плавні | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації