Вхід | Реєстрація

У Миргороді Mitsubishi злетів з дороги та перекинувся: постраждала жінка

У Миргороді Mitsubishi злетів з дороги та перекинувся: постраждала жінка

Дорожньо-транспортна пригода відбулася 8 лютого у місті Миргород по вулиці Київській. Повідомлення про подію надійшло до Миргородського райвідділу поліції близько 17:30.

За попередньою інформацією органу досудового розслідування, автомобіль Mitsubishi, під керуванням місцевого чоловіка 1999 року народження, з’їхав з проїзної частини дороги у поле та перекинувся. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала пасажирка легковика, 2004 року народження. Дівчину доставлено до Миргородської районної лікарні.

За даним фактом слідчі поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: За інформацією Миргородського райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2023, 11:36 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації