Вхід | Реєстрація

Аудитори рахують у міській раді ковзани

Аудитори рахують у міській раді ковзани

У минулому номері  «ЕХО» ми повідомляли, що в  Кобеляцькій міській раді почали проводити незалежну аудиторську перевірку. Триватиме аудит до 15 березня.

Нагадаємо, що проведення незалежного аудиту діяльності Кобеляцької міської ради було анонсоване ще у вересні минулого року.  Тоді  депутати після «повалення» міського голови проголосували за проведення аудиту і виділили на ці потреби 50 тисяч гривень («Кобеляцькі депутати виділили майже 50 тисяч гривень на перевірку міськради»).

Йшов час. І виконуючий обов’язки міського голови Володимир Жуков почав розповідати, що аудиту не буде, адже прокуратура вилучила багато необхідних для повноцінної перевірки документів. І навіть висловив припущення, що аудит проведуть безкоштовно, точніше —  рахунком прокуратури («Аудит кобеляцької міськради проведуть безкоштовно?»).

Потім Жукова зняли з посади, у тому числі й за те, що не провів аудит.

Вибрали Фещенка. Він пояснював, що в кінці року в бюджеті не вистачає грошей для оплати послуг аудиторів.

І ось нарешті, у кінці лютого 2023 року,  аудиторську перевірку почали проводити і в міській раді. Перевірятимуть, як кобеляцька влада розпоряджалася землею і грішми  протягом 2020-21 років.

Перевірку проводять співробітники полтавського підприємства Полтавське бюро судово-медичної експертизи та аудиту. Саме вони вже перевіряли комунальне підприємство «Водоканал Плюс».

Один із посадовців міськради, чи то жартома, чи серйозно, «пошепки» висловив невдоволення принциповістю перевіряльників. За його словами, вони завзято рахують навіть ковзани, велосипеди і лижі, які колись міська рада купляла в рамках туристичного кластеру.

Триватиме перевірка до 15 березня.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2023, 16:23 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації