Вхід | Реєстрація

Спорт для всіх - спільна турбота

З метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення, облаштування простих спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення з 12 квітня по 12 травня 2010 року проводиться міський місячник „Спорт для всіх - спільна турбота» в рамках Всеукраїнського місячника.
В період проведення місячника підприємствам, громадським організаціям, мешканцям жилих районів, зокрема молоді, необхідно провести ремонт та облаштування спортивних споруд та майданчиків для подальших занять різними видами рухової активності жителями міста на дозвіллі.
Для підтримання ідеї розвитку фізичної культури і спорту потрібні спільні зусилля організацій і клубів, активістів спортивного руху, що дозволить значно покращити стан спортивних майданчиків та спортивних споруд, що знаходяться в місцях масового відпочинку населення та за місцем проживання.
Переможці міського місячника будуть нагороджені перехідним кубком та грамотами міського центру „Спорт для всіх».

Автор: А.А.ПОБІДИНСЬКИЙ, директор ЦФЗН «Спорт для всіх»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2010, 15:59 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації