Вхід | Реєстрація

Спартакіада трудових колективів

Завершилися змагання з волейболу міської Спартакіади трудових колективів, в яких взяли участь 11 команд. Напружена боротьба тривала від початку до кінця змагань. Так склався жереб, що в останньому турі вирішувалася доля призових місць. Перемігши в останньому турі своїх суперників, команди працівників освіти та центральної районної лікарні набрали однакову кількість очок, але завдячуючи перемозі в зустрічі між собою, третє місце посіла команда працівників освіти.
В останній грі змагань зустрілися команди третього територіального відділу урядового зв’язку та працівників державних установ, які до цього не зазнали жодної поразки. Напружена боротьба тривала протягом двох партій, і лише в кінцівках цих партій сильнішими були зв’язківці. Отже, переможцем змагань із волейболу стала команда 3 територіального відділу урядового зв’язку, другі - команда держслужбовців, треті - освітяни. Після чотирьох видів змагань у командному заліку вперед вийшла команда 3 ТВУЗ, другі - команда держслужбовців і на третьому місці - команда освітян.
Змагання Спартакіади трудових колективів продовжуються. Наступним видом змагань буде баскетбол, який розпочинається 6 квітня 2010 року. Запрошуємо вболівальників підтримати команди.

Автор: А.А.ПОБІДИНСЬКИЙ, газета «Миргород наш дім»; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2010, 16:13 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації