Вхід | Реєстрація

Відбувся конкурс екологічних агітбригад

Минулого четверга в актовій залі Центру естетичного виховання відбувся зональний конкурс екологічних агітбригад та театрів. Мета заходу - формування екологічної культури дітей, активізація природоохоронного руху.
У конкурсі взяли участь юні екологи з В.Багачанського, Хорольського, Миргородського, Лохвицького районів та місцеві натуралісти. Відкриваючи цей захід, директор обласного еколого-натуралістичного центру Віталій Григорович Бедніна привітав учасників змагань, побажав їм успіхів, а також вручив Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України та Національного еколого-натуралістичного центру переможцю минулорічного обласного конкурсу - агітбригаді з м. Миргорода «Джерело» (художній керівник О.П.Гула).
Керівник гуртків «Любителі домашніх тварин» ЦЕНТУМу Віталій Володимирович Рєзнік презентує виставку тварин...
Переможці огляду-конкурсу екологічних агітбригад - агітбригада «Джерело» (керівники: А.В.Матвієнко, А.І.Корольова та методист ЦЕНТУМу С.І.Чечель).
Того ж дня цей колектив у зв’язку з першістю також отримав Почесну грамоту відділу освіти Миргородської міської ради, яку вручила завідувачка методичним кабінетом Тетяна Іванівна Даценко. Агітбригада «Джерело», яка працює під керівництвом О.П.Гулої, демонструвала свої екологічні інсценівки під час змагань поза конкурсом, адже вихованці вже вибороли право в травні цього року представляти своє місто на Всеукраїнському конкурсі у м. Донецьку. Зональний конкурс показав, що всі команди-учасники були підготовлені на високому рівні, проте найкращими у цікавій і напруженій боротьбі, демонструючи свої знання, вміння та любов до природи, стали місцеві екологи з агітбригади «Джерело» (на знімку) під керівництвом А.В.Матвієнка, А.І.Корольової, методиста ЦЕНТУМу С.І.Чечель. Диплом другого ступеня отримали «Краяни» з В.Багачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце в агітбригади «Пролісок» Покровсько-Багачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хорольського району. Дипломом за участь у змаганнях нагороджені юні натуралісти з агітбригади «Веселка» В.Сорочинської ЗОШ І-ІІІ ст. Миргородського району.
Серед театрів переможцем став «Веселковий дивосвіт» Лохвицького центру дитячої та юнацької
творчості (керівник Л.В.Козирка). До речі, переможці цього конкурсу вже в квітні представлятимуть свої міста в обласному конкурсі-огляді екологічних агітбригад. Усі присутні на заході того дня мали змогу оглянути виставку місцевої флори та фауни, організовану працівниками Миргородського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (директор І.М.Приходько).

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, газета «Миргород наш дім»; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2010, 16:16 | Миргород |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації