Вхід | Реєстрація

Через витік газу постраждало двоє людей

4 квітня у селі Супрунівці, що під Полтавою, у приватному будинку стався витік газу, внаслідок чого постраждало двоє людей.
Зранку святкового дня чоловік та жінка залишися вдома. Господиня заходилася готувати і не помітила, як загас вогонь... Коли додому повернулася дочка господарів, чоловік та жінка були вже непритомні. Оперативні дії дівчини, яка не розгубилася в екстремальній ситуації, допомогли батькам. Їх доставили до прийомного відділення Полтавської ЦРЛ з діагнозом «отруєння природним газом». Зараз стан здоров’я потерпілих задовільний. 
В ситуації витоку газу працівники МНС радять: негайно викликати аварійну газову службу, не вмикати електроприлади та не користуватися відкритим вогнем, провітрити приміщення. Якщо запах газу відчувається в приватному секторі, потрібно попередити сусідів про заходи безпеки. У багатоповерхівці повідомити працівників ЖЕКу про витік газу, щоб вони вимкнули ліфт. Якщо людина, що опинилася у загазованому приміщенні відчуває запаморочення, потрібно захистити органи дихання мокрою хустинкою і негайно вийти з приміщення.

Автор: Наталія КУРИЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2010, 13:41 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації