Вхід | Реєстрація

На Полтавщині оголосили вирок жінці, яка продавала через Інтернет речі із символікою комунізму

На Полтавщині оголосили вирок жінці, яка продавала через Інтернет речі із символікою комунізму

Наприкінці квітня 2023 року суд визнав 54-річну мешканку Миргорода винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 436-1 Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції вручили жінці підозру у продажі предметів одягу із зображеннями серпа, молота та зірки комуністичної партії у лютому цього року.

Оголошення про продаж речей із забороненими символами на онлайн-платформі безоплатних оголошень виявили оперативні працівники Миргородського райвідділу поліції на початку цього року. Правоохоронці встановили особу продавчині, зафіксували факт укладення угоди з покупцем та разом з представником органу досудового розслідування вилучили речові докази.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, Миргородський міськрайонний суд призначив обвинуваченій штраф у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян та постановив знищити речові докази: футболки, кепки та книгу про радянського партійного діяча.


Автор: За інформацією Миргородського райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2023, 13:47 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації