Вхід | Реєстрація

Бюро перекладів, що допомагає українцям відкрити світ

Бюро перекладів, що допомагає українцям відкрити світ

На сьогоднішній день освіта і робота за кордоном стали звичним явищем для українців. Особливо активно наші співвітчизники почали відвідувати країни Європейського Союзу після того, як між Україною і ЄС був підписаний безвізовий режим.

Якби дивно це не звучало для сучасників, та ще пів століття тому жителі однієї з найбільших країн світу, до складу якої входила і наша держава, навіть мріяти не могли про таке. А інформацію стосовно країн «загниваючого» Заходу вони черпали із головної  

Газети, що навіть мешканці «совка» називали «неправда». Та після того, як «залізна завіса» рухнула, виявилося, що в інших країнах вистачає навчальних закладів, де готують кваліфікованих спеціалістів, а фахівці різних галузей затребувані на всіх континентах. І навіть не обов’язково на відмінно знати мову держави, куди українці виїжджають на навчання чи для працевлаштування. Головне — правильно зібрати й заповнити документи та виконати всі умови, які перед іноземцем ставлять закордонні відомства. З іншого боку, іноземці теж активно вступають до українських вузів, де успішно здобувають освіту.

При виїзді на навчання, працевлаштуванні чи одруженні

Для того, аби паперова робота не забирала багато часу, а відсутність якогось із документів не завадила виїхати за кордон, слід звертатися до фахівців. Тривалий період великою популярністю серед українців та іноземців користується бюро перекладів в Києві «Апостиль груп». Спеціалісти компанії надають послуги професійного перекладу із п’ятдесяти мов. Їхня робота поширюється на тести і документи різних обсягів, а також нотаріальні переклади. Тому їхніми клієнтами являються майбутні студенти, закохані пари, роботодавці та робітники, які працевлаштовуються за кордоном, жителі України, котрі мають рідню за межами нашої держави.  

«Апостиль груп» пропонує широкий спектр послуг. Зокрема: 

  • проставлення штаму апостиль у Міносвіти, Мінюсті і МЗС,
  • допомога в легалізації документів,
  • оформлення паперів для виїзду в інші держави,
  • отримання довідки про несудимість,
  • упорядкування й зібрання документів на шлюб за кордоном, здобуття осви чи працевлаштування в Італії, США ї Канаді.

Для фахівців «Апостиль груп» не буває текстів чи паперів, котрі не можливо перекласти чи в яких не вдасться розібратися. Для ознайомлення з повним переліком послуг компанії потрібно перейти на офіційний сайт за посиланням https://apostillegroup.com.ua/. 

Перед сучасною людиною відкритий увесь світ, а спеціалісти «Апостиль груп» допоможуть безперешкодно побачити його.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації