Вхід | Реєстрація

Миргородські поліцейські затримали чоловіка, який ходив по місту з ножем і поводив себе неадекватно

Миргородські поліцейські затримали чоловіка, який ходив по місту з ножем і поводив себе неадекватно

До поліції Полтавщини 10-го травня, близько 8:00, надійшло повідомлення від мешканки Миргородського району, що невідомий чоловік з ножем у руках зайшов до однієї з установ міста Миргород, неадекватно себе поводив та побіг у невідомому напрямку. Поліція негайно виїхала на місце події.

Отримавши інформацію від місцевих мешканців, на місце події негайно прибули  екіпажі сектору реагування патрульної поліції. Гарячим слідом поліцейські встановили підозрілого чоловіка, який підпадав під орієнтування.  Він рухався вулицею Данила Апостола з ножем у руці. Поліцейські сказали чоловікові кинути ніж на землю, але він проігнорував цю вимогу та намагався втекти. Патрульні зупинили та роззброїли порушника. На щастя, ніхто з перехожих не постраждав.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського районного відділу поліції, повідомив: «Попередньо встановлено, що агресивним чоловіком виявився місцевий мешканець, 1988 року народження. Його доставлено до медичного закладу для відповідного обстеження фахівцями. Наразі обставини та причини такої поведінки чоловіка з’ясовуються».


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2023, 11:22 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації