Вхід | Реєстрація

Візит бургомістра м.Штоках(Німеччина) до Комсомольська

5 квітня з дружнім візитом до Комсомольська завітав бургомістр міста Штоках (Баварія, Німеччина) Райнер Штольц та його помічник пані Оксана Гогенштейн.
Візит проходив у рамках міської програми «Реабілітація дітей-інвалідів м. Комсомольська». Програма була ініційована міським головою та затверджена рішенням депутатів Комсомольської міської ради три роки тому.
Щороку семеро дітей-інвалідів з Кременчука та Комсомольська, які є вихованцями Кременчуцького центру реабілітації, на запрошення пана бургомістра безкоштовно відвідують Німеччину за програмою оздоровлення та відпочинку. Протягом 14 днів вони покращують стан свого здоров’я в умовах екологічно чистої зони – на березі одного з найчистіших у світі озер – Бодензеє.
5 квітня міський голова С.А.Супрун прийняв пана бургомістра Райнера Штольца у міськвиконкомі. Між ними відбулася дружня розмова з приводу подальшої співпраці в рамках діючої програми. Міський голова розповів пану бургомістру про життя міської територіальної громади, в свою чергу пан Штольц поділився враженнями від поїздки на Україну та розповів про досягнення й проблеми свого міста.
Пан Штольц та пані Оксана Гогенштейн побували на екскурсії на ВАТ «Полтавський ГЗК», в с.Келеберда, краєзнавчому музеї міста, на стадіоні «Юність», у притулку «Надія» та Свято- Миколаївському соборі.
Супроводжували гостей заступник міського голови Л.М.Биндич та координатор міської програми реабілітації дітей-інвалідів Л.І.Хіль.
Нинішній візит до нашого краю пана Райнера Штольца – ще одне підтвердження благодійних спонукань німецьких владних посадовців сприяти вирішенню разом з українським партнерами непростих для суспільства питань реабілітації дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Автор: www.komsomolsk.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| komsomolsk |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації