Вхід | Реєстрація

Сенча

Сенча
Розтанула зоря досвітня, Росою вкрилися поля... Ласкава, щедра і привітна Моя сенчанськая земля. Такими поетичними рядками розпочали свій творчий звіт мистецькі колективи Сенчі. На сцені поряд з досвідченими метрами аматорського мистецтва – народним самодіяльним хоровим колективом „Співуче джерело” Сенчанського Будинку культури, який налічує 20 учасників – юні таланти з школи естетичного виховання (директор Кравченко О.В.), керівник хореографічного колективу Безнос Л.В., колектив налічує 28 учасників, юні танцюристи являються неодноразовими призерами обласних фестивалів танцю. Теплими оплесками лохвицький глядач зустрічав фольклорний колектив Лучківського сільського клубу, який налічує 12 жінок, працівниць ТОВ „Сенча”. Розмаїттям юних талантів пишається Сенчанський БДЮТ, в якому діють зразкова циркова студія, танцювальні колективи. Всього у звітному концерті взяло участь 30 юних талантів: 19 танцюристів і 11 циркачів – керівники колективів Л.Лахно, О.Бакляк, Т.Отюцька, директор БДЮТ С.Сьомак. Щира дяка їм від глядачів. Хочеться згадати і юних дарувань з ЗОШ – керівник Н.Захарова, яка і сама відмінно вітала піснями глядача, і представила свої колективи – фольклорний „Весняночка” та танцювальний „Сузір’я”, які налічують 24 учасники. Не відпускали зі сцени глядачі і улюбленця М. Лупала – ветерана сцени, соліста хорового колективу та виконавця ретро-пісень. Гучними оплесками вітав глядач і вокальні ансамблі Будинку культури – жіночий і мішаний, які відмінно виконали народні пісні в сучасній обробці. Мені особисто, як директору, хочеться подякувати жінкам, чоловікам, які влилися в творчий колектив Будинку культури і радують своїм співом глядачів району. А об’єднали всі ці колективи і зуміли, на думку лохвицького глядача, продемонструвати чудовий звіт творчі працівники Будинку культури: директор В.Г.Пересада, художній керівник О.М.Шиш, музичний керівник і акомпаніатор О.В.Кравченко, працівники закладів культури сіл: Кононівки, Засулля та Лучки Н.М.Котенко, Т.І.Білан, З.І.Щербина. Слід згадати і солістів Л.Білан, М.Лупало, Н.Котенко, Т.Білан, О.Захарову. С.Сьомака, О.Шиш, В.Пересаду, О.Кравченка, ведучу звіту – завідувачку бібліотекою Л.Пересаду. У звітному концерті брало участь 110 учасників. Ми, як керівники Будинку культури, шлемо щиру дяку всім учасникам творчого звіту, адже дякуючи їм ми маємо змогу тримати високу марку Сенчанського співучого краю, і висловлюємо надію на ще кращі мистецькі доробки наших аматорських колективів, за підтримки, звичайно, нашого голови М.Заліського. В.Пересада, директор Сенчанського СБК, режисер концерту.

Автор: www.lv-culture.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2010, 13:04 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації