Вхід | Реєстрація

Знайдено псевдо-мінерів супермаркету «Амстор» у Кременчуці

Учора, 6 квітня, звістка про замінування супермаркету «Амстор» у Кременчуці розлетілася за короткий час по всьому місту.
Біля торгівельного закладу правоохоронцями було перекрито під’їзні шляхи та евакуйовано людей. Ретельна перевірка міліції тривала близько двох годин. На щастя, інформація про замінування так і не підтвердилася
Під час проведення першочергових заходів працівники міліції зібрали всю необхідну інформацію про підозрювану особу і вже згодом вона була затримана. Нею виявився 16-річний кременчужанин — учень одного з професійно-технічних училищ міста.
Того дня відразу після занять в училищі молодик приїхав до свого 21-річного знайомого, який працює на будівництві поруч з торгівельним центром. У якусь мить хлопцю прийшла ідея про замінування супермаркету. З телефону-автомату молодик набрав номер міліції та сказав: «У Амсторі заложено бомбу!».
Про скоєне хлопець розповів товаришу, і ті дружно пішли подалі від супермаркету, аби не привертати зайву увагу людей. Приблизно через годину молодий чоловік повторив дзвінок у міліцію, повідомивши: «Ви думаєте я жартую? Я не жартую! У мене бомба на радіоуправлінні. Залиште мені п’ять тисяч гривень у третій камері схову на залізничному вокзалі!». 
Біля магазину, де хлопці знайшли телефонний автомат, продавщиця помітила молодиків, які вели себе підозріло та все про щось шепталися. Жінка зателефонувала правоохоронцям та повідомила про підозрілу поведінку молодих людей біля магазину.
Товариші миттєво були затримані працівниками патрульно-постової служби. Псевдо-мінери самі здивувалися, що міліція так швидко їх вирахувала і затримала.
Свою поведінку затримані пояснюють досить просто — хотіли пожартувати. Що ж, непогані жарти вийшли!.. Тепер на молодиків чекає вирішення питання про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Крім цього, колосальні збитки, завдані супермаркету за невдалий жарт, хлопці також будуть зобов’язані відшкодувати в рамках чинного законодавства. 
У свою чергу, кременчуцькі правоохоронці дякують усім мешканцям міста, які активно допомагали евакуювати людей з торгівельного центру та допомагали у розшуці злочинців, а також тим, хто не лишився осторонь виниклої проблеми.

Автор: Анна ВОЛЮВАЧ, прес-офіцер Кременчуцького МУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2010, 16:45 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації