Вхід | Реєстрація

Із початку повномасштабної війни вдалося знайти 12 561 дитину

Із початку повномасштабної війни вдалося знайти 12 561 дитину

В Україні з початку повномасштабного вторгнення росії загалом вважається знайденою 12561 дитина. Про це повідомляє прес-служба Офісу  омбудсмена України.

«За даними державного порталу розшуку дітей «Діти війни», станом на 19 травня вважається зниклою 401 дитина, повернутою — 365, знайденою — 12561 дитина», — пишуть у Офісі омбудсмена.

Крім того, російська армія в Україні поранила вже 979 дітей. За інформацією Офісу генерального прокурора, внаслідок повномасштабної агресії рф загинули 482 дитини, ще 979 дітей дістали поранення.

Дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово захоплених та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області — 459, Харківській — 277, Київській — 128, Херсонській — 102, Запорізькій — 90, Миколаївській — 89, Чернігівській — 70, Дніпропетровській — 70, Луганській — 66.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2023, 18:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації