Вхід | Реєстрація

У більшості громад Полтавщини навчальний рік закінчиться 31 травня

У більшості громад Полтавщини навчальний рік закінчиться 31 травня

На Полтавщині у закладах загальної середньої освіти закінчується навчальний рік. У 35 громадах – 31 травня. Решта обрали різні дати – 29-30 травня, а також 1-9 червня.

«Формат свята останнього дзвоника й випускного вечора визначає керівництво закладу освіти, враховуючи безпекову ситуацію. Проведення урочистостей із нагоди випускного вечора необхідно обов'язково погоджувати з обласною військовою адміністрацією. Дякую педагогам Полтавщини за стійкість, професіоналізм і невичерпну любов до дітей», – зазначив Дмитро Лунін. 

Дати завершення навчального року в закладах загальної середньої освіти в розрізі громад: 

  • 29 травня – Щербанівська громада;
  • 30 травня  – Пирятинська громада;

31 травня – Білоцерківська, Великобудищанська, Великосорочинська, Гадяцька, Гоголівська, Горішньоплавнівська, Градизька, Диканська, Заводська, Зіньківська, Карлівська, Козельщинська, Коломацька, Комишнянська, Краснолуцька, Кременчуцька, Ланнівська, Лохвицька, Лютенська, Мачухівська, Машівська, Миргородська, Новогалещинська, Омельницька, Опішнянська, Піщанська, Полтавська, Решетивлівська, Ромоданівська, Семенівська, Сенчанська, Сергіївська, Чорнухинська, Чутівська, Шишацька громади; 

  • 1 червня – Котелевська та Оржицька громади;
  • 2 червня – Великобагачанська, Великорублівська, Драбинівська, Кобеляцька, Новоселівська, Петрівсько-Роменська, Пришибська громади;
  • 7 червня – Білицька громада;
  • 9 червня – Мартинівська та Оболонська громади.

Різні терміни завершення навчального року для своїх закладів обрали Глобинська, Гребінківська, Кам’янопотоківська, Лубенська, Михайлівська, Нехворощанська, Новооржицька, Новосанжарська, Скороходівська, Терешківська та Хорольська громади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2023, 17:13 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації