Вхід | Реєстрація

Аграрії виходять на фініш посівної кампанії

Аграрії виходять на фініш посівної кампанії

На Полтавщині посівна кампанія виходить на фінішну пряму. Аграрії Полтавщини завершили роботи на майже 1,2 мільйона гектарів площ із запланованих 1,4 мільйона гектарів. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«Аграрії Полтавщини вже впоралися з посівом соняшнику. Продовжують сіяти гречку, просо, кукурудзу та сою. Погода сприятлива, тож весняно-польові роботи в розпалі. Наша область лідирує в Україні за темпами посіву зернових і зернобобових культур. Дякуємо аграріям! Вони надійно тримають свій фронт», — підкреслив Дмитро Лунін.

Він додав, що Полтавська область лідирує в Україні за темпами посіву зернових і зернобобових культур.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2023, 18:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації